Laagdrempelig investeren in muziekrechten
Quinty van der Geest
03/04/2024
2 min

Laagdrempeling Investeren in Muziekrechten

03/04/2024
2 min

Een nieuwe vorm van een asset bouwen waarbij het mogelijk is om laagdrempelig te investeren zijn Quinty’s muziekrechten. De missie is om zo transparant mogelijk te zijn in de wereld van muziek. Investeren in muziekrechten is een nieuw goudmijntje, omdat er niet afgerekend wordt op de winst, maar op de inkomsten.

Dat betekent dat alle inkomsten verdeeld worden. Deze worden inzichtelijk gemaakt voor Quinty’s Q-munity en daarin geldt volledige transparantie op de nummers waarin de investeerders geïnvesteerd hebben.


Wat kun je verwachten als je investeert in Quinty’s Muziekrechten?

 1. Wanneer je voelt dat dit iets is voor jou, investeren in de muziekrechten van Quinty, dan is dat wat ons betreft de eerste stap. Vertrouwen is namelijk het sleutelwoord in deze fase. 

 2. Wij hebben pakketten samengesteld. Er zijn 5 verschillende soorten. De investering van de pakketten zijn: 500,-, 750,-, 1000,-, 1500,-, 2000,- en 5000,- euro.

 3. Per pakket zijn de percentages van de muziekrechten van Quinty verdeeld. Het nummer “What do you see” zit bijvoorbeeld in ieder pakket voor 0,18%. “Impossible” zit alleen in het VIP pakket en daar rendeert het nummer voor 1%.

 4. Muziekrechten zijn inkomsten, hier halen we geen kosten, management fees etc vanaf. Als “What do you see” bijvoorbeeld 100.000 euro in een jaar aan inkomsten genereert, dan krijgt het communitylid (0,18%) 180 euro uitbetaald in dat betreffende jaar.

 5. Er wordt in eerste instantie per jaar uitbetaald, maar naarmate Quinty’s carrière vordert en de inkomsten (naar verwachting) sneller binnenkomen, wordt dit frequenter.

 6. Muziekrechten zijn 70 jaar na haar dood geldig. Dus als zij bijvoorbeeld 8 wordt, (ze is nu 22), dan renderen de muziekrechten 65 jaar + 70 jaar(na haar dood) = 135 jaar. 

 7. Transparantie is een waarde (niet meer dan logisch ook). De inkomsten van de nummers waarin de community investeert zijn inzichtelijk. De community ziet op die manier precies voor welk nummer welke inkomsten zijn binnengekomen.

 8. De muziekrechten blijven van de investeerder. Ook daar is aan gedacht. Quinty kan geen nummers opnieuw opnemen en daarin de investeerders buiten sluiten. Dit staat allemaal beschreven in de Quinty’s rules.

 9. De asset blijft meegroeien. 

 10. Er worden echtheidscertificaten uitgegeven. Daarop staat onder andere de datum van investering, percentages rechten, handtekening Quinty. 

 11. Last but not least. Buiten de muziekrechten zijn er veel meer toffe extra’s in het pakket te vinden. Zoals concertkaartjes, merchandise, altijd recht op de pre-sale etc. 
Een nieuwe asset geeft nieuwe kansen

Doordat investeren in muziekrechten een nieuwe ontwikkeling is, zijn er  naast de 6 muziekrechtenpakketten 2 kennismakingspakketten ontwikkeld. Vanaf 49,95 kun je al instappen en een percentage van de royalty's van twee nummers is bezit hebben.

Het Micro Pakket en het Mini Pakket. Beide pakketten met respectievelijk 2 nummers. Het nummer “Quiet” en het nummer “Somewhere in London”.


Bekijk jouw kansen hier --> https://quintyofficial.com/muziekrechten/


Jullie gaan geld zien!

Als het zover is, dan kunnen we onszelf al helemaal zien zitten achter de laptop. Met de pinpas in onze handen en de rekening open.

Klaar om Quinty’s Q-munity te gaan uitbetalen. We maken hier een week voor vrij om er zorgvuldig mee om te gaan, te zorgen dat iedereen het juiste bedrag gestort krijgt en alle afrekeningen kloppen.

Een week waarin we iedere dag weer vol trots de bedragen zullen overmaken en net als iedere mijlpaal het enthousiast delen. Mensen die hebben geïnvesteerd in Quinty’s Muziekrechten, worden beloond met een rendement direct op hun bankrekening.

Dat is zo tof aan dit hele avontuur!