Geld paraplu muziek
Quinty van der Geest
04/01/2024
2 min

Je hebt geïnvesteerd in muziekrechten

04/01/2024
2 min


Het besluit is gemaakt, het bedrag is afgerekend en je bent de gelukkige eigenaar van muziekrechten. Het voelt goed. Je hebt al zoveel van deze artiest voorbij zien komen, alle vertrouwen dat de investering je geen windeieren gaat leggen.

Waar je nog twijfelde omdat het bijna “te mooi is om waar te zijn” zie je nu dat je deel uitmaakt van een community die heel tof is. Het avontuur van die jonge artiest wat je in je hart al voelde, maar nu bevestigd wordt door te investeren. Ze deelt in de online omgeving van het platform nog veel meer dan je durfde te wensen. Van alles wordt je op de hoogte gehouden, welke muziek er gereleased wordt, de successen, maar ook de lessen. Je hoort hoe integer er omgegaan wordt met de uitgaven en welke overwegingen er daarin genomen worden.

Je vertrouwen groeit nog meer.

Je ziet andere community leden enthousiast reageren op social media en voor jou is dat misschien nog iets te vroeg, maar je snapt het wel. Dit is zo’n mooie ontwikkeling. Zo hoog is de investering niet  en eerlijk is eerlijk, je baalt een klein beetje dat je niet eerder was, want die mensen hebben nog meer rechten erbij gekregen. Toch ben je blij dat je de stap zette, want je asset is weer gestegen en je ziet dat de prijzen van de pakketten omhoog gaan.

Logisch ook, deze artiest gaat het zo maken.


Ik koop wel muziekrechten als ze een hit heeft!

“Ik koop wel een muziekrechten-pakket als ze een hit heeft” zei iemand tegen je. Dat bracht je in eerste instantie aan het twijfelen, want hoeveel is een asset waard als je instapt?

Toch werd het gevoel sterker en ben je ingestapt. Op vertrouwen ook ja, maar ook omdat je aan alles voelt en ziet dat dit gaat goed komen. Dat je later tegen diezelfde persoon kan zeggen: ,,Prima dat je nu je te laat bent, ik heb alvast rendement gemaakt in de tussentijd voor een leuk bedrag.”

Je ziet dat je vertrouwen wordt beloond en dat geeft je moed dat er in de wereld ook mooie mensen zijn. Mensen die blijven zoeken naar verbinding. Die snappen dat voor niks de zon opgaat, maar die groot durven dromen en voor hun ambities durven gaan.

"Wat voor pakketten zijn het dan precies?" --> https://quintyofficial.com/pakketten/

Vertrouwen wordt beloond.

Als kers op de taart wordt het vertrouwen verzilverd met extra rechten. Je voelt die hit aankomen, aan alles en dat weten meer mensen. Maar jij stapte in. En voor een mooi investeringsbedrag rendeert deze asset nog minimaal 100 jaar. Te mooi om waar te zijn? Nee, meer het gevoel dat bevestigd wordt als je een stap durft te nemen.

Welkom bij Quinty’s Q-munity

Je wordt ontvangen in een warm bad. Quinty en Ellen (haar business partner) delen alle updates op het platform waarvan je de inlog hebt gekregen, nadat je geïnvesteerd hebt in een origineel pakket. Releases, nieuwtjes en leuke gebeurtenissen vind je terug in de berichten van het platform.

Iedere maand nemen Quinty en Ellen een exclusieve podcast op, speciaal voor de investeerders. In deze podcast kijken ze terug op de maand afgelopen maand en blikken ze vooruit naar de aankomende maand. Ook worden specifieke onderwerpen besproken, zoals nieuwe ontwikkelingen en de visie op de toekomst. Web3 is een interessante ontwikkeling voor onafhankelijke artiesten en hierin zal het komende jaar meer en meer aandacht aan gegeven worden.

Voor Quinty’s Q-munity willen Quinty en Ellen zelf de contactpersonen blijven, omdat zij waarde hechten aan de mensen die in het begin vertrouwen hebben in deze vorm van investeren.

Welkom bij Quinty’s Q-munity. :-)