lange termijn investeren
Quinty van der Geest
03/25/2024
2 min

Investeren in muziekrechten voor de korte en lange termijn.

03/25/2024
2 min

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, muziekrechten zijn tot 70 jaar na de dood van de laatste maker geldig. In 2023/2024 was bijvoorbeeld  het liedje “Er zitten twee motten” van Doris een hit op TikTok. Het is nog geen 70 jaar geleden dat de makers van dit nummer zijn overleden. Dat houdt dus in dat de rechthebbenden nog steeds een uitkering ontvangen op deze inkomsten. Het investeren in muziekrechten rendeert jaren en jaren.

Maar ook rendeert het op korte termijn. Als een artiest morgen een hit heeft, dan stijgen de assets van het muziekrecht gigantisch. Daarom is het belangrijk om in te stappen, als je de potentie ziet. Dan stap je relatief goedkoop in en maak je jarenlang rendement op de nummers waarin je geïnvesteerd hebt.

Het is niet alleen een financieel rendement

Hoe tof is het als je naast financieel rendement er nog meer rendement uithaalt. Investeren in muziekrechten is een nieuwe ontwikkeling waarbij nog veel te winnen valt. Denk aan automatiseren. Uiteindelijk zal de community middels app en/of web de asset kunnen inzien en de keuze kunnen maken om het muziekrecht te verkopen.

De community wordt iedere maand op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. De technologie gaan snel, dus dat biedt nog meer kansen.

De mensen die vroeg instappen krijgen het meest. Vertrouwen wordt beloond, dat is de toekomst. Vertrouwen en verbinding heeft alles te maken met muziek. Muziek verbindt en zorgt voor vertrouwen, dus de community zal vanuit die missie gebouwd worden. Met elkaar de inkomsten delen is een mooie vorm van verbinding. Dat schept een band en stimuleert de gelijkwaardigheid van ons als mens.

Daarbij is investeren in muziekrecht leuk! Het geeft energie om deel uit te maken van het avontuur van een (jonge) artiest. Betrokken worden bij het tot stand komen van nieuwe muziek, de marketing daaromheen, de ambities en de groei te zien van onbekende jonge vrouw naar een beroemde artiest die impact maakt.


Hoe het investeren in Quinty’s muziekrechten werkt?

Allereerst is het fijn als je vertrouwen hebt in Quinty. Als opkomende artiest heeft ze grote ambities en hoe mooi is het om in dit avontuur te kunnen mee delen. Niet alleen financieel, maar ook de fun!

  1. Je hebt vertrouwen.
  2. klik op de link naar de website.
  3. Lees in het kort wat haar muziekrechten voor jou kunnen betekenen.
  4. Kies een pakket tussen de €49,95 en €5000,-.
  5. Reken af
  6. De rest wordt geregeld..

Je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, van de inkomsten, de plannen etc. En je krijgt een echtheidscertificaat.

Als je investeert in een pakket vanaf 500 euro, maak je deel uit van een besloten community (mag anoniem). Maandelijks wordt er een podcast opgenomen voor je en wordt je gefaciliteerd omtrent het fenomeen muziekrechten.

Wil je je nog iets meer verdiepen? Dan kun je het gratis Ebook downloaden of luister de podcast waarin uitgelegd wat de investering voor jou kan betekenen.

Dat was het?

Ja, dat was het. En mis je nog iets, geen probleem. Jouw vragen worden met alle liefde beantwoordt. 

Nu weer verder met mensen blij maken die al geïnvesteerd hebben. Want zij krijgen extra rechten, omdat ze het vertrouwen al hebben, op het volgende nummer wat in maart 2024 uitkomt.

We belonen namelijk de investeerders die vroeg instappen. Hoe eerder je besluit om aan te haken hoe meer je krijgt.

Dat klinkt toch als muziek in de oren.

Naar de pakketten --> https://quintyofficial.com/pakketten/