Hoe groot is het risico
Quinty van der Geest
03/18/2024
2 min

Hoe groot is het risico om te investeren in muziekrechten?

03/18/2024
2 min

Investeren in muziekrechten

Investeren in muziekrechten is een nieuwe ontwikkeling en daardoor nog niet zo bekend. De muziekbusiness is enorm groot. Je hoeft geen wereldster te zijn om mooie inkomsten te genereren in de muziekwereld. Door de opkomst van onafhankelijke artiesten, die niet tekenen bij een platenlabel, zijn er mogelijkheden om rechten te verkopen aan fans en mede op die manier een eigen fanbase te creëren. 

Terugkomend op de muziekrechten. Er zijn verschillende soorten met vele vormen van inkomsten. Daarover is een ebook geschreven waarin uitgelegd wordt hoe deze inkomsten binnenstromen.

Ebook; de muzikale investering


Hoe groot is het risico?

Hier geldt, zeker voor het investeren in Quinty’s muziekrechten, dat je zelf de keuze hebt welk risico je wilt lopen. Voor een paar tientjes kun je kennismaken met deze nieuwe vorm van investeren. 

Investeren in muziekrechten is lucratief, want niet alleen je asset stijgt mee, je deelt ook mee in de inkomsten. Geen kosten die daar nog vanaf gaan, zoals met investeren in aandelen. Het is heel transparant. Je investeert in nummers van Quinty en deze inkomsten kunnen 1 op 1 inzichtelijk gemaakt worden voor de mensen die instappen.

Zelfs als je voor een paar duizend euro investeert is het de vraag hoe groot het risico is. 

Vertrouwen wordt beloond

De nummers zijn allemaal gemaakt. Hoe eerder je instapt, hoe meer je krijgt en niks is leuker dan die maximaal 500 mensen die instappen in Quinty’s Q-munity te belonen voor hun vertrouwen. Dit wordt in de praktijk ook toegepast. Om een voorbeeld te geven, de hele community heeft al extra rechten ontvangen op het kerstnummer.

De keuze is aan jou welke investering je wilt doen. Als artiest mag Quinty geen beloftes doen over rendementen, maar ze mag wel beloven dat ze niet eerder stopt, dan dat ze staat waar ze zijn wilt. Dat ze het gaat maken als artiest en dat ze met de community die successen gaat vieren.

Want mensen die vanaf het begin vertrouwen in je hebben zijn goud waard!


Hoe werkt het als je investeert in Quinty’s Muziekrechten?

Allereerst is het fijn als je vertrouwen hebt in Quinty. Als opkomende artiest heeft ze grote ambities en je krijgt de kans om hierin mee te delen. Niet alleen financieel, maar ook de fun! 

Anyways, je hebt vertrouwen dus. 

Daarna is het heel eenvoudig in 5 stappen te volgen: 

  1. Klik op de link naar de website. 
  2. Lees in het kort wat haar muziekrechten voor jou kunnen betekenen.  
  3. Kies een pakket tussen de €49,95 en €5000,-. 
  4. Reken af  
  5. De rest wordt geregeld. 

Je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, van de inkomsten, de plannen etc. En je krijgt een echtheidscertificaat. 

Als je investeert in een pakket vanaf 500 euro, maak je deel uit van een besloten community (mag anoniem). 

Maandelijks wordt er een podcast opgenomen en wordt je gefaciliteerd omtrent het fenomeen muziekrechten. 

Wat is dan het risico? Dat het te leuk is om deel uit te maken van een nieuwe ontwikkeling en een rendement te maken waar je niet van durfde te dromen. Het is risico is dat je deze misloopt. 

What are you waiting for? --> https://quintyofficial.com/muziekrechten/