Over Quinty

Feel to be real

Mijn stem is mijn merk.

Elke keer als ik zing of praat met iemand, maakt diegene een opmerking over hoe fijn mijn stem is. Dit gaf mij een teken om meer met mijn stem te gaan doen. Zingen is iets wat ik echt al mijn hele leven doe, maar ik wilde meer doen met mijn stem.

Daarom ben ik ook te boeken als spreker met het onderwerp ‘feel to be real’. Mijn levensmotto wat ik nu zo’n 7 jaar naleef en voel dat het wat voor anderen kan betekenen. In mijn talks zing ik ook mijn muziek, om het verhaal te onderbouwen en het zorgt voor een mooie sfeer.

Het is mijn droom om te kunnen leven van de verhalen die ik vertel. Al mijn nummers schrijf ik zelf. Ik ben gek op het gebruiken van metaforen, spelen met woorden en teksten begrijpbaar maken op verschillende manieren.

Op het podium ben ik op mijn best.

Het maakt niet uit wat voor podium of hoe groot, het podium is waar ik thuis hoor. Of het nu met mijn muziek is, zichtbaar zijn op social media, mijn talks of door de plannen die ik heb voor de toekomst.

Alles komt met een touch van ‘Quinty’. Ik pas mijn romantiek toe om kwetsbaar en authentiek te blijven. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en muziek te maken. Het gaat mij om het beste eruit te halen en de vlammen in mijn hart die ik krijg wanneer ik doe waar ik van houd.

“Feel to be real”

Artiesten-biografie

Quinty van der Geest is een 22-jarige artiest die Engelstalige popmuziek maakt, met een country feel en een zachte klank. “Het is mijn missie om mensen te inspireren en te laten voelen met de kracht van mijn stem” aldus Quinty.


Op 15-jarige leeftijd bracht zij haar eerste single 'Rise Up’ de wereld in. Geïnspireerd door idolen Shawn Mendes en Taylor Swift, speelt Quinty het nummer zelf in met haar stem en een gitaar. 9 november 2017 markeerde de release van haar debuutsingle.


Van der Geest groeide verder en ontwikkelde zich naar een hoger niveau. Na een stilte van bijna 4 jaar, komt Quinty op 13 maart 2021 terug met haar nummer ‘What do you see?’. Nog geen twee weken na de release, speelde ze live en akoestisch bij het radioprogramma GIEL, op NPO Radio 2.


Na ‘What do you see?’ volgden singles ‘Villain’, ‘Rather Be’ en ‘Impossible’.


Quinty is een onafhankelijke artiest en maakt de keuze om het ondernemerschap van de muziekwereld in te duiken. Als vervolg zette ze haar muziekrechten te koop in oktober 2023. Een plan waarmee zij geld ophaalt voor de groei van haar carrière, maar vooral om mensen mee te laten renderen in haar toekomst.


Quinty’s muziekrechten trok de aandacht van Radio West, Podcast ‘je geld en/of je leven’ en ook mediaplatform QUOTE publiceerde een artikel.


Van der Geest heeft zo al tienduizenden euro’s opgehaald en kan haar komende singles volledig zelf financieren. Terwijl ze onafhankelijk blijft.


Deze actie resulteerde in de release van ‘Quiet’ op 26 januari 2024 en 'Somewhere in London' op 21 maart 2024.


In sommige perspectieven, staat ze misschien aan het begin, maar Quinty van der Geest is klaar voor het grote podium.

Quinty zelf spreken?

Alle vragen die je hebt over (mijn) muziekrechten, muziek die ik maak, mogelijkheden voor optredens of talks kunnen gesteld worden in een vrijblijvende call. Onderstaand vind je de kalender met beschikbaarheid. De calls vinden plaats in Zoom en zijn max. 30 minuten (met eventuele uitloop)


Hopelijk spreken we elkaar binnenkort! Lijkt me heel leuk. 

Muzikale groetjes, 

Quinty